top of page

Mange byråkrater i storkommunen Kristiansand.

Av Øistein Hatlebakk - Styremedlem av "Ja til Songdalen kommune".


Ser i FVN 6/1-23 at ordføreren mener dette er uansvarlig å blir utrolig dyrt å splitte opp storkommunen og å få Songdalen å Søgne tilbake igjen.

Vil belyse litt her hva våre skatte penger går til, og da skjønner vi at ordføreren gjerne vil beholde Songdalen og Søgne, noen må jo betale denne enorme byråkratiske massen som jobber her.

Ordføreren mener en må bygge 3 nye kommuner. Dette er tøys, Songdalen og Søgne må bygge sine egne kommuner, vi vil ikke ha innblanding fra Kristiansand der. Det som er igjen er jo da Kristiansand, er jo ikke vanskeligere enn det!

Når en går igjennom listen med byråkrater (ikke den vanlige arbeider) og ser hvor mange toppstillinger som får topplønner, ja da blir en skremt.

Der er totalt 240 Rådgivere som jobber i administrasjonen. Og jeg har gått gjennom by og stedsutvikling og kommet til 125 personer, ja du leste riktig, 125 byråkrater i toppstillinger som mottar lønn på mellom 600.000 og 1.1 mill kr.

Gjentar at dette er bare i by og stedsutvikling, som består av direktører - kommunalsjef - plan og bygningssjef – eiendomssjef – ingeniører - prosjektsjef- rådgivere – konsulenter - spesialkonsulent –saksbehandlere – arkitekter - økonomiske rådgivere - ledere-virksomhetsleder – enhetsleder - planlegger- avdelings leder.

90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page